Ciències Socials Història

Un mar de mites…

Avui es commemora el 20è aniversari de l’inici dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92. Molts recordem aquell 25 de juliol de 1992, la cerimònia d’inauguració, amb molts detalls (des de l’eterna desfilada dels atletes a la fletxa al pebeter). Però aquest breu post és per recordar, dins d’aquella llarga cerimònia, l’espectacle realitzat per la Fura dels Baus, amb música del sempre genial Ryuichi Sakamoto, sota el títol “Mar Mediterrani”. L’aventura d’uns emigrants des de la Grècia de l’any 700 a.C. i fins la Barcelona de 1992. El mar, el foc, la lluita, el mite en darrera instància: el mite de la fundació, del mar com a lloc de trobada (i també de lluita), com a forja de la civilització.

Els més joves potser no recordareu aquest espectacle; potser ara és el moment. I per aquells que ho vam viure en directe, gaudir-ne un altre cop.

Salutacions.

5 comments

  1. Thank you for yet another superb write-up aplikasi android berita saham terkini. The place more might any person get that style of details in this best way with words? I own a powerpoint presentation subsequent few days, and i’m for the try to find such information.

  2. I am going to right away understanding your rss after i can not in locating your current contact membership hyperlink or maybe e-newsletter services. Do you’ve got any? Remember to allow me personally acknowledge to make sure that I’ll just simply register. Appreciate it. I am going to right away understanding your rss after i can not in locating your current contact membership hyperlink or maybe e-newsletter services. Do you’ve got any? Remember to allow me personally acknowledge to make sure that I’ll just simply register. Appreciate it.

  3. hSv0If You ave made some decent points there. I looked on the web for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

Comments are closed.