Més incertesa, més humanitats

http://territori.blogs.uoc.edu/wp-content/uploads/0902Salvador2.jpg

Els Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC es plauen de convidar-vos a la conferència que impartirà Salvador Cardús, professor de sociologia de la UAB. Cardús farà una reflexió sobre la necessitat de preservar, revaluar i actualitzar el saber humanístic en el món del segle XXI.

L’acte se celebrarà al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (Rambla Catalunya, 8, pral., Barcelona) [mapa] el dia 12 de setembre de 2012 a les 18 hores en el marc de la presentació del nou Màster en Humanitats: art, literatura i cultura contemporànies  i el Grau d’Humanitats de la UOC.

Inscriu-te en aquest enllaç.

Un comentari a “Més incertesa, més humanitats

  1. Bon dia!

    Moltes gràcies per la invitació i agrairía m’indiquin si es posssible convidar a una altra persona.
    Si no hi ha res de nou i no em diuen el contrari assistirem encantades a la conferéncia dues persones.

    Cordialment,
    M. R. Sicart

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*