Humanitats

Més incertesa, més humanitats

http://territori.blogs.uoc.edu/wp-content/uploads/0902Salvador2.jpg

Els Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC es plauen de convidar-vos a la conferència que impartirà Salvador Cardús, professor de sociologia de la UAB. Cardús farà una reflexió sobre la necessitat de preservar, revaluar i actualitzar el saber humanístic en el món del segle XXI.

L’acte se celebrarà al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (Rambla Catalunya, 8, pral., Barcelona) [mapa] el dia 12 de setembre de 2012 a les 18 hores en el marc de la presentació del nou Màster en Humanitats: art, literatura i cultura contemporànies  i el Grau d’Humanitats de la UOC.

Inscriu-te en aquest enllaç.

7 comments

  1. Hi are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

  2. I just want to say I’m very new to blogging and site-building and absolutely enjoyed you’re web site. Likely I’m want to bookmark your site . You definitely come with incredible articles. Thanks for sharing your web-site.

  3. I just want to mention I’m all new to blogs and really savored this web page. Probably I’m want to bookmark your site . You surely come with impressive stories. Thanks a bunch for sharing with us your webpage.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.