Qüestions d’Humanitats (1): “Els Orígens de la Humanitat”

La primera conferència d’aquest cicle de sessions organitzades pels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC i el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya tindrà lloc el proper dimarts 23 d’ctubre a les 18:30h. a la seu del Col·legi (Rambla Catalunya, 8. pral., Barcelona [mapa]).

Caçadors Hadzabe, Llac Eyasi, Tanzània. Imatge de Jordi Serrallonga.

El ponent és l’arqueòleg, naturalista, escriptor, guia d’expedicions i professor de Prehistòria a la UOC Jordi Serrallonga (entreu i navegueu per la seva pàgina web, no us decebrà; al contrari, tindreu la sensació d’endinsar-vos en un llarg viatge en el temps… i en l’espai). Serrallonga (Barcelona, 1969) presentarà a aquesta conferència les seves recerques sobre els orígens de la Humanitat a l’Àfrica Oriental. Va treballar amb Jordi Sabater i Pi i actualment és director d’HOMINID. Grup d’Orígens Humans. Ha publicat articles científics d’impacte a revistes com Journal of Human Evolution, Current Anthropology, Folia Primatologica i Human Evolution.

Fruït de la seva tasca investigadora, els treballs de camp i els viatges, la conferència del proper dimarts 23 d’octubre versarà sobre diversos aspectes de l’arqueologia, l’etnologia, la primatologia i l’evolució humana amb l’objectiu d’oferir una panoràmica general sobre la conducta dels avantpassats humans més llunyans en el temps.

2 comentaris a “Qüestions d’Humanitats (1): “Els Orígens de la Humanitat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*