Dia de la poesia catalana a internet

15 Març, 2013

Benvolguts i benvolgudes,

Aquest diumenge dia 17 de març se celebra el Dia de la poesia catalana a internet, una iniciativa de lletrA per difondre la poesia en català a través de les xarxes socials. Durant tot el dia, es proposen accions a Twitter, Facebook, Google+ i la blogosfera; les trobareu explicades al web de lletrA.

L’edició d’enguany, que és la tercera, té com a novetat la col·laboració amb Catalunya Ràdio; una trentena de treballadors de l’emissora (presentadors, redactors, guionistes, etc.) han posat veu a una selecció de poemes d’autors catalans que es poden llegir en xarxa a través de lletrA. Podeu veure i escoltar les seves lectures aquí.

La idea és que diumenge tothom que ho vulgui comparteixi a les xarxes els seus versos preferits, bé sigui en forma de text o aprofitant enllaços poètics com els que posen al nostre abast recursos com el web de Catalunya Ràdio, Música de Poetes o poesiacatalana.cat.

Us convidem a participar-hi vosaltres de la manera que més us agradi; entre tots, segur que aconseguirem que diumenge les xarxes vagin plenes a vessar de versos en català!

Sobre l'autor

Comentaris

Deixa un comentari