Activitats Humanitats

III Trobada de la Red de Estudios de la Ciencia y la Tecnología

cartel-reduxDel 19 al 21 de juny del 2013 celebrem a l’IN3 (edifici MediaTIC – Roc Boronat, 117 de Barcelona) la III Trobada de la Red de Estudios de la Ciencia y la Tecnología del Estado Español “¿Y si no me lo creo? Deshaciendo y rehaciendo mundos comunes”. Aquesta xarxa agrupa investigadors de diferents disciplines que treballen en l’àmbit dels estudis de ciència i tecnologia (Science & Technology Studies, STS).

El comitè organitzador està format per tres professors de la UOC – Eduard Aibar (Estudis d’Arts i Humanitats), Daniel López i Israel Rodríguez – (Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació) i dos de la UAB  – Miquel Domènech i Tomás Sánchez. També hi participen, entre altres, els professors Pau Alsina i Anna Rodríguez, dels Estudis d’Arts i Humanitats.

L’acte ha rebut suport i finançament de l’IN3, dels Estudis d’Arts i Humanitats i els de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC, del Departament de Psicologia Social de la UAB i de la European Association for the Study of Science and Technology (EASST).

S’han acceptat  més de 60 comunicacions, que es distribuiran en tres dies de sessions de comunicacions, 5 simposis temàtics, un taller de doctorands, 1 sessió especial, una conferència plenària, una sessió de co-recerca i una assemblea de la xarxa. A les jornades hi assistiran investigadors i docents de diferents països iberoamericans, així com investigadors d’Anglaterra, França i Bèlgica.

Informació sobre el Congrés.
Programa provisional.
Formulari d’inscripció.

3 comments

  1. I simply want to mention I am all new to blogging and site-building and actually loved you’re website. Probably I’m going to bookmark your website . You really have perfect articles and reviews. Appreciate it for sharing your website.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.