Grau en Antropologia i Evolució Humana – nova inscripció al setembre!

El termini per la cimatgeonvocatòria de setembre al nou Grau en Antropologia i Evolució Humana que ofereixen conjuntament els Estudis d’Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya i la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili és els dies 18 i 19 de setembre.

Es tracta d’una formació pionera en aquest àmbit atès que tracta de l’antropologia des de la perspectiva cultural, social i evolutiva. Fins ara l’antropologia social i cultural i l’evolució humana s’han tractat per separat i aquest programa formatiu és el primer que permet als estudiants adquirir coneixements amplis des de totes les dimensions de l’ésser humà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*