Conferències d’art

CampasSabadell-2

Joan Campàs, professor dels Estudis d’Arts i Humanitats imparteix un Cicle de conferències d’art a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell:

  • “Les Menines de Velàzquez” – dimecres 5 de febrer a les 19h.
    Perquè Velàzquez porta pintada una creu de l’orde de Santiago al pit? Perquè la majoria dels personatges miren cap a l’espectador? Què s’està esdevenint en aquesta tela i què ens pretén explicar Velàzquez? Una oportunitat per posar-nos davant la reconeguda obra i redescobrir-la.
  • “Mirar, pensar i valorar l’Art Contemporani” – 12, 19 i 26 de febrer a les 19h.Una “escultura” de xocolata, un estruç que amaga el cap a terra, fileres d’aspiradors,… Què es fa, perquè es fa i com s’ha arribat a fer? En aquest cicle mirarem, pensarem i valorarem l’Art contemporani com una aproximació a la comprensió del món que ens ha tocat viure.

CampasSabadell-5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*