“De què parlem quan parlem d’Antropologia?”

Presentació oficial del Grau d’ Antropologia i Evolució Humana URV-UOC

Dia i hora: dimarts 25 de febrer a les 17h.
Lloc: Sala de Graus del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya 35, Tarragona)

Nueva imagen

El passat setembre va començar el nou Grau d’ Antropologia i Evolució Humana, elaborat conjuntament entre la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), orientat a formar estudiants en el camp de l’Antropologia en els seus dos vessants principals: social i cultural, i evolució humana.

Amb motiu de la presentació oficial d’aquest nou Grau, iniciem un cicle de conferències-debat de la mà de dos dels màxims representants de l’Antropologia del nostre país: Eudald Carbonell i Joan Prat, que debatran en la matèria sota el títol: “De què parlem quan parlem d’Antropologia?”

Sobre els ponents

Nueva imagenEudald Carbonell i Roura
Arqueòleg, antropòleg i paleontòleg. Doctor en Geologia del Quaternari per la Université Pierre et Marie Curie, Paris VI i Doctor en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Des de l’any 1999, ocupa la Càtedra de Pre-història de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. És investigador principal del Grup d’Autoecologia Humana del Quaternari de la URV i director de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social.

Nueva imagenJoan Prat i Carós
Antropòleg social. Doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i catedràtic emèrit d´Antropologia Social a la Universitat Rovira i Virgili, on és professor desdel 1977. Al 2003 va rebre la medalla Narcís Monturiol al mèrit científic. Els seus camps prioritaris de recerca són les noves religions i tradicions socials.

L’acte, presidit pels Vicerectors de les dues universitats, Josep Manel Ricart (Vicerector de Política Acadèmica i Científica de la URV) i Carles Sigalés Conde (Vicerector de Docència i Aprenentatge de la UOC) comptarà també amb la presència de Josep Sánchez Cervelló (Degà de la Facultat de Lletres de la URV), Joan Fuster-Sobrepere (Director d’Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, Maria Isabel Gracia Arnaiz (Coordinadora del Grau per la URV) i Begonya Enguix Grau (Coordinadora del Grau per la UOC).

Us hi esperem!

Formulari Inscripció.

Nueva imagen

Nueva imagen

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*