Entrevista a Eudald Carbonell

eudald-carbonellAustràlia, Croàcia, Eritrea, Espanya, Estats Units, Etiòpia, França, Geòrgia, Itàlia, Marroc, Mèxic, Tadjikistan, Tanzània, Xina… Aquests són només alguns dels racons del planeta on l’arqueòleg, paleontòleg i catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Eudald Carbonell i Roura (Ribes de Freser, Girona, 1953), ha desenterrat part del nostre passat. Un torrent de coneixement inexhaurible al qual podem apropar-nos de la mà del nou grau d’Antropologia i Evolució Humana URV-UOC, dissenyat i impartit per totes dues universitats en les modalitats semipresencial i en línia. Per bé que el seu càrrec com a codirector dels jaciments d’Atapuerca l’obliga a residir a Burgos, el febrer passat va participar a Barcelona en l’acte de presentació d’aquesta nova titulació.

Llegeix l’entrevista que li ha fet la UOC:
Entrevista en català
Entrevista en castellano
Interview in english

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*