Humanitats

SIMULACRE: A proposal for practical training in e-learning environments

pageHeaderTitleImage_en_US

Us recomanem la lectura de l’article ‘SIMULACRE: A proposal for practical training
in e learning environments‘ de les professores dels Estudis d’Arts i Humanitats Alba Colombo i Muriel Gomez Pradas, publicat recentment a la Revista RUSC, coeditada per la Universitat Oberta de Catalunya i el seu eLearn Center, i la  University of New England i el seu dehub.

Keywords: practical training; e-learning; evaluation; competencies; practical training model; educational innovation.

5 comments

  1. I just want to say I am just all new to weblog and seriously enjoyed you’re blog. Likely I’m going to bookmark your blog . You absolutely come with incredible article content. Many thanks for sharing your blog.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.