Humanitats

L’edició de no ficció: Debate

En el marc de l’assignatura Tipologies editorials i aplicacions del Màster d’Edició Digital (Ca Es), us convidem a veure aquest vídeo reportatge sobre l’edició de no ficció en el nou espai digital. Miguel Aguilar, editor de Debate, i Xisca Mas, responsable de la col·lecció digital EnDebate, ens parlen sobre la confecció d’un catàleg de llibres d’assaig i no ficció, sobre els formats i els processos d’edició digital, sobre la promoció a la xarxa i sobre els nous models de negoci.

L’assignatura Tipologies editorials i aplicacions, dirigida per Neus Rotger (UOC) i conduïda per Joana Costa Knufinke (Scholastic Inc., Nova York), i Susanna Allés(Columbia University, NY), forma part del Màster d’Edició Digital i del Postgrau en Gestió i màrqueting editorial (Ca / Es). La docència, que s’imparteix en aules virtuals multilingües (català i castellà), s’iniciarà el proper 14 d’octubre de 2015.

One comment

  1. I just want to say I am new to blogs and absolutely loved this web blog. Probably I’m want to bookmark your blog post . You actually come with tremendous writings. Kudos for sharing with us your blog.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.