General

“Men in movement” a la Cadena Ser

MENINMOVEMENT“Els homes en moviment són homes que caminen cap a la igualtat”

 Recentment Begonya Enguix (professora dels Estudis d’Arts i Humanitats) i Paco Abril (president de l’Associació d’Homes igualitaris) han sigut entrevistats en el programa de la Cadena Ser “Que vols ser” per parlar sobre el pròxim Seminari Internacional “Men in movement que es durà a terme els dies 18, 19 i 20 de novembre a l’espai Francesca Bonnemaison.

+ ESCOLTA L’ENTREVISTA!

“Les masculinitats estan canviant, però encara queda molt camí per recórrer. Aquest punt de vista es desenvoluparà a les jornades ‘Men in movement’ organitzades per Homes Igualitaris i la UOC”

Si vols consultar el programa: “Men in Movement: Trans/forming Masculinities in Politics, Care and Media“. Les inscripcions són gratuïtes. En cas que vulguis sol·licitar traducció simultània, especifica-ho al apuntar-te. Confirma la teva assistència en aquest enllaç.

2 comments

  1. 9xI7JE This excellent website really has all the information I wanted about this subject and didn at know who to ask.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.