Humanitats

III Seminari de Doctorat d’Estudis Literaris

Els Estudis d’Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya organitzen el III Seminari de Doctorat d’Estudis Literaris, un espai de debat acadèmic dirigit a doctorands de literatura i obert també als estudiants del Màster d’Humanitats interessats en fer recerca doctoral en aquest àmbit.

El seminari se celebrarà el proper divendres 25 de novembre de 2016 a la seu de la UOC del Tibidabo (Av. Tibidabo, 39-43). Per participar en aquesta sessió tancada de treball, podeu escriure a nrotgerc@uoc.edu.

Programa

15.00 Benvinguda i acreditacions

Sessió 1

15.15 David Aliaga (Universitat Autònoma de Barcelona), La Shoah y la escritura de la historia en la novela contrafactual norteamericana del siglo XXI

15.30 Discussió

Sessió 2

16.15 Carmela Artime (Universitat Oberta de Catalunya), Civil War in the Spanish graphic novel (2005-2014): fiction and historical representation

16.30 Discussió

Sessió 3

17.15  Yue Zhang (Universidad Autónoma de Madrid), La recepción de Lorca en China: de la traducción de Dai Wangshu a la ‘poesía oscura’ de Gu Cheng

17.30 Discussió

18.15 Cloenda

One comment

  1. I just want to tell you that I am all new to blogs and absolutely loved you’re blog. Very likely I’m want to bookmark your website . You actually have incredible writings. Cheers for sharing your website page.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.