Antropologia

Presentació del llibre ‘Lesbos, a cor obert’ d’Arantza Diez

Farà uns mesos vàrem organitzar unes xerrades sota el títol ‘Europa, l’última frontera‘ amb motiu del conflicte sirià i els refugiats, per tal d’aprofundir en la tràgica situació que s’està vivint i, oferir una visió crítica més enllà dels relats purament descriptius i descontextualitzats a nivell socio-històric que ofereixen els mitjans de comunicació. Vàrem tenir l’oportunitat de comptar amb Òscar Camps (Director de Proactiva Open Arms), Arantza Diez (Periodista i codirectora del documental ‘To Kyma, rescat al mar Egeu’ i autora del llibre ‘Lesbos, a cor obert‘) i Joan J. Pujades (Catedràtic d’Antropologia social URV). Des dels Estudis d’Arts i Humanitats volem continuar donant ressò a totes aquelles iniciatives que promouen amb profunditat una mirada crítica, comunicativa i necessària d’aquesta deshumanitzada situació.

És per aquest motiu que us animem a assistir a la presentació del llibre ‘Lesbos, a cor obertd’Arantza Diez que tindrà lloc el pròxim dia 10 de novembre a les 19h a l’auditori de la Blanquerna.

 

image

3 comments

  1. I just want to tell you that I’m new to blogs and definitely loved your web blog. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You certainly have impressive article content. With thanks for sharing your web site.

  2. Advantageously, your post is really the highest within this laudable subject matter. I agree utilizing your final thoughts but will thirstily watch for up coming posts. Solely expressing cheers won’t just be satisfactory, to your great clarity on your crafting. Let me immediately get hold of ones own rss feed to last abreast of virtually any messages. Excellent operate and far being successful in your enterprise business!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.