Comunicat de l’ACUP sobre el Dia Internacional de les Dones

L’ACUP, Associació Catalana d’Universitats Públiques, ha elaborat un comunicat per donar suport a les reivindicacions plantejades en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, celebrat el 8 de març arreu del món. Des dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC ens adherim a donar suport al conjunt d’accions, manifestacions i protestes feministes organitzades amb motiu del dia assenyalat.

Las mujeres del libro paramos — Il·lustració Paula Bonet

Las mujeres del libro paramos — Il·lustració Paula Bonet


ACUP COMUNICAT sobre el 8 DE MARÇ – Dia Internacional de les Dones

“Des de totes i cadascunes de les universitats públiques catalanes, amb la implicació de tota la comunitat universitària i amb l’ajuda de les respectives Unitats d’Igualtat, ens comprometem a seguir treballant per denunciar i superar injustícies flagrants camuflades sota un fals determinisme, i per crear uns entorns lliures de qualsevol mena de discriminació envers les dones. Només a través de la integració d’una major diversitat i complexitat serem millors.”

+ Continua llegint

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*